LATUN TALLI
Tämä on virtuaalihevonen, this is a sim-game horse

Long Lost Gold NU

VH00-000-0000
Kutsutaan:  Lotta Syntyi:  (CAS 31) 20.01.2013
Sukupuoli:  tamma Kasvattaja: Latun Talli,
Rotu:  quarter Omistaja: VRL-01436
Väri:  voikko Painotus: riding, pleasure
Säkäkorkeus:  152 cm Koulutus: western


WRJ-sijoituksia 0 kpl, joista voittoja on 0 kpl ja CUP-sijoja 0 kpl.Aluksi Lotta oli myynnissä, se oltiin päätetty jo ennen varsan syntymää että tämä lähtee maailmalle. Mitä enemmän pienen voikkotamman kanssa kuitenkin puuhaili sitä enemmän siihen kiintyi, kunnes lopulta kolmivuotiaana se otettiin pois hiljaisesta puskaradiomyynnistäkin: Lotta on aivan liian mukava ja kaunis hevonen myytäväksi, eikä myyntiä edistänyt sekään ettei omista kasvateista ollut koskaan helppoa irtaantua — varsinkaan silloin kun kyseessä on täydellinen tapaus...

Lotta on perinyt molemmilta  vanhemmiltaan hyvin selväpäisen ja rauhallisen luonteen, eikä tätä tammaa hetkauta niin ydinlataus kuin kentän laidalla räkyttävä pikkukoirakaan. Lotta ei hötkyile turhia ja sittenkin kun se törmää johonkin epäilyttävään se mieluummin ensin tutkii asiaa kuin loikkaisi heti takapakilla karkuun. Uusiin asioihin tutustuminen ei ole koskaan ollut ongelma eikä mikään maasto ole liian vaikea tammalle joka osaa järkeillä reittinsä ja kavionsijansa oikein. Ratsuna Lotta onkin supervarma ja tasainen menijä, ja ennemmin sitä pitää välillä kannustaa liikkumaan reippaammin kuin malttamaan mielensä. Rento ja lupsakka olemus on poikinutkin kultatytölle liikanimen Lupsu-Lotta.

Hoitaessa Lotta pysyy paikoillaan sitomattakin eikä se liikahda mihinkään ilman lupaa, ei edes syömään mikä on huima osoitus tamman miellyttämisenhalusta. Se ei sano mistään toimenpiteestä mitään vaikka tehtäisiinkin  jotain inhottavaa, madotetaan esimerkiksi. Ilme on Lotalla silloin sitruunainen, mutta kaikesta huolimatta se ei silti protestoi vaan ottaa lääkkeen kun kerta sitä niin tyrkytetään. Voisiko tämmöisiä hevosia saada lisää, kiitos?

Sukutaulu

Isälinja Cawell Ownet | Emälinja No Return
i.  CHR Golden Dust
KTK-II
154 cm vkko qh
ii. Cawell Ownet
153 cm prt qh
iii. Own Hasteca
154 cm, prt qh
iie. Sleeping Angel
151 cm, rt qh
ie. Imogen Heap
qh, kadonnut
iei. Steve Go Stake 
iee. Cash Busted
e. Malibu End of Line
VIP MVA Fn, KTK-II
cre, 155 cm
ei. Six Gun Special
rnvkko, 157 cm
eii. Double Streak
rnvkko, 160 cm
eie. Fast Sizes
vkko, 154 cm
ee. No Return
vkko, 155 cm
eei. Bellvue Defense
vkko, 160 cm
eee. Dance For You
vkko, 155 cm

Jälkeläiset

Lotta ottaa vastaan suvultaan kaksipolvisia quarter- sekä paint-oreja. Mikäli olet kiinnostunut tilausvarsasta, ota yhteyttä.

NäyttelytuloksetWRJ (vain sijoitukset)
 

Kuulumisia

31.08.2014

Tänään Lotta otettiin virallisesti pois myynnistä, poistettiin kaikki vanhatkin myynti-ilmoitukset ja symbolisesti tammalle raapustettiin myöskin oma nimikyltti karsinaan. Luojan kiitos Lotta ei mennyt pienempänä kaupaksi, sillä kyllä nyt ketuttaisi! Harvoin kohdalle osuu näin mukavia ja helposti käsiteltäviä hevosia, ja sitten kun moinen on vielä oma kasvatti niin sydänhän tässä ihan pakahtuu ylpeydestä...

Lottaa on nyt treenailtu tosi kevyesti, ja seuraavalla kisakaudella olisi tarkoitus aloittaa pienimuotoisesti neitosen kisauraa. Halteriin sitä aiotaan ilmoittaa jo nyt esille.


Ulkoasu © M Layouts, muokkaus © Latu, taustakuva © WebTreatsETC