Ilman hoitajaa on...

.... Gara, yksityinen.
.... Ärmätti, yksityinen.


Ulkoasu © 2012 M Layouts / flod
Kuvat © 2013 Latu

Tämä on virtuaalitalli, this is a sim-game stable

Haluatko hoitajaksi?


Latulan jokaiselle hevoselle otetaan hoitaja, myös yksityisille ellei hevosen kohdalla ole erikseen mitään mainittu. Hoitajaksi voi hakea ympäri vuoden jos vain vapaita hoitohevosia on,  mallina kannattaa käyttää hoitajahaussa annettuja ohjeita ja myöskin hoitajahaku-topickiin voi hoitsuhakemuksensa jättää. Topickiin voi kirjoittaa ilman foorumille rekisteröitymistä. Hausta löytyy myös tarkempaa tietoa mitä hoitajana oleminen pitääkään sisällään ja mitä etuja siitä on, joten kannattaa vilkaista.
Klikkaudu tästä hoitajahakuun.

Hoitajia kannustetaan puuhaamaan hoitsujensa kanssa erityisten ansiomerkkien avulla. Ansiomerkkien saamiseksi ei ole mitään tiettyjä rajoja, vaan aina kun hoitaja ansaitsee uuden merkin, ilmoitetaan siitä hänelle sekä omassa hoitajaesittelyssään että yksityisviestillä.
Mikäli ansaitset jonkun merkeistä, ethän suoralinkitä sitä vaan tallennat sen omalle kuvapalvelimellesi esim. tinypic:in!

Ansiomerkit

Aktiivinen
On erityisen ahkerasti mukana tallin toiminnassa sekä hoitsuaan hoitamassa.
Vastuullinen ratsastaja
Omistaa realistisen kuvan sekä omista taitotasoistaan, että myöskin hoitsunsa. Hän ei ota aivan hulluja riskejä, ja kehittää hevostaan eteenpäin mikäli se on nuori.
Valmentautuja
Osallistuu ahkerasti tallin, mahdollisesti myös ulkopuolistenkin valmennuksiin ja ratsastustunneille omalla hoitsullaan.
Kisaaja
Kisaa suhteellisen ahkerasti omalla hoitsullaan sekä tallin omissa kisoissa, että mahdollisesti ulkopuolisillakin talleilla.
Tarinanikkari
Kirjoittaa hyviä, selkeitä ja mukaansatempaisevia hoitotarinoita. Pitää huolta oikeinkirjoituksestaan, kappalejaoista sekä muista tärkeista seikoista.
Taiteilija
Piirtää hoitokirjaan useita kuvia hänen ja hoitohevosensa yhteiselosta, miksei muustakin...
Tähtihoitaja
Pidempiaikainen hoitaja, jota ilman Latula ei olisi Latula. Tämä merkki on todellinen kunnianosoitus!
Ystävänsä menettänyt
Rakas hoitsu on jo jatkanut matkaansa vihreämmille laidunmaille tai kohti uusia seikkailuja uudella tallilla, mutta hoitaja on jatkanut eteenpäin ja löytänyt uuden, rakastettavan silkkiturvan hoidokikseen.