HäRa
Tallilistaus Jäsenet 

Seuran tapahtumia:

Ei tapahtumia tällä hetkellä.

Art-tradea toivottiin kovasti vuoden aloituskirjeen vastausten perusteella, joten sellainen on kevätkaudelle tulossa — innokkaat taiteenvaihtajat voivat ottaa jo yhteyttä ja ilmoittaa itsensä etukäteen listalle! :)

Allaolevat tallit järjestävät  seuran alaisia kisoja:
» Latun Talli
» Hestia
» Stall Lumos
» Zen

Seura on perustettu 24.11.2011

Virtuaalinen varusteliike OddPixel

Jäsenten ilmoituksia

Jätä oma ilmoituksesi sähköpostiin tai Cboxiin. Ilmoitukset säilyvät maksimissaan 6 kk .

» Latun Talli etsii hevostenhoitajaa ja yleispätevää talliapulaista. Työnteko tapahtuu tarinamuodossa blogiin. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse!

Hämyratsastajat

virtuaalinen ratsastusseura


Tylsiä etusivutekstejä välttäen: Hämyratsastajat on kaikille avoin virtuaalinen ratsastusseura, johon liittymiseen ei vaadita oikeastaan mitään: ei aktiivisuutta, meriittejä, painottumista tai omistautumista. Seura on siis suorastaan täydellinen kaikille on/off-harrastajille sekä niille jotka eivät halua ottaa turhaa stressiä, sillä seuran jäsenenä sinulta ei vaadita mitään aktiivisuutta ellet sitä tahdo. HäRa kannustaa kuitenkin ihmisiä tarina- ja/tai piirrostallien pitoon: jäsenet voivat lisätä oman/omat tallinsa seuran tallilistalle mikäli se vain kuuluu edes toiseen edellämainituista kategorioista. Seuran kautta on myöskin mahdollista etsiä vaikkapa art trade-seuraa tai kuvalle piirtäjää, tutoriaaleista ja avustuksesta puhumattakaan.

Vaikka jäseniltä emme mitään vaadikaan, niin seuran etuudet  kuuluvat silti kaikille — olit siis sitten tarinoitsija, piirtäjä, hidas tai aktiivinen harrastaja, himokisaaja tai arvonimihamsteri tai ehkäpä jokin täysin muu niin tervetuloa joka tapauksessa mukaan!

Latu (VRL-01436)

 Jäsenet

Nro. Jäsen VRL-tunnus Mail Edustustalli
#01 Latu VRL-01436 @ Latun Talli
#02 Kolera VRL-10117 @
#03 Heidi N VRL-01725 @ Hestia
#04 Alisav VRL-06066 @ Zeiton Sporthorses
#05 Venn VRL-08561 @ Myllykujan Ratsutila
#06 Wonder H. VRL-07421 @ Kaislarannan Talli
#07 Lisa VRL-13874 @
#08 Moar VRL-02324 @ Moorwood Stables
#09 Kopoin VRL-03840 @ Hiittisuora
#10 Britta VRL-11310 @ Ruolampi
#11 Hilma VRL-00255 @ Raudikkala
#12 Kia K. VRL-01119 @ Kalvekorven Hevostila
#13 LamiaVRL-13332@Ryövärin Ratsutila
#14 LociVRL-12679@Locin Talli
#15 NienkeVRL-13911@VT Rasavilli

Mikäli tahdot seuran jäseneksi, kirjoita hakemus osoitteeseen latu93@hotmail.com seuraavan yksinkertaisen kaavan mukaan: Nimesi, VRL-tunnukseksi, sähköpostisi sekä yksi talleistasi jonka tahdot listalle linkitettäväksi. Tämän tallin ei tarvitse olla piirretty tai tarinapainotteinen.

Tallilistaus

Mikäli tahdot tallisi listalle, laita sähköpostia osoitteeseen latu93@hotmail.com kertoen vapaamuotoisesti ja lyhyesti tallistasi. Mainitsethan myös, onko tallisi tarinapainotteinen (T) tai piirretty (P), vaiko kenties jopa molempia (T/P)? Yhdeltä jäseneltä voi listata useammankin tallin mikäli ne vain sopivat listan teemaan. Lista on aakkosjärjestyksessä.

Latun Talli (P)

Yksityinen pieni piirrostalli josta löytyy pienimuotoisesti tarinointiakin. Asukkaina on lähinnä suomenhevosia sekä amerikkalaisia rotuja, kuten quartereita ja painteja.

Myllykujan Ratsutila (T/P)

Tarinapainotteinen piirrosratsastuskoulu, joka on kahden henkilön yhteinen projekti. Lämminhenkinen ja mukava talliporukka omalaatuisine naapureineen valloittaa varmasti kaikki ratsastuskouluista kiinnostuneet!

Rivenhall (T/P)

Yksityistalli piirretyille hevosille, joka tarjoaa rauhallisen ympäristön ja tarinapainoitteista toimintaa.

Rockabilly Ranch (P)

Pieni piirrostalli Coloradossa, joka kasvattaa amerikkalaisia rotuja lännenratsastukseen painottuen.

Ryövärin Ratsutila (P)

Rennolla otteella, mutta sisukkaalla halulla piirrettyjä suomenhevosia kasvattava ratsutila.

Stall Lumos (T/P)

Kahden riitaisan sisaruksen yritys luotsata yhteistä tallia: toinen tahtoo hevosrakkaan, lämminhenkisen ratsastuskoulun, toinen tiukkakurisen ja menestyvän kilpatallin. Kumpaan joukkoon sinä kuuluisit? Tallista löytyy tarina- ja roolipelimuotoista kirjoittelua foorumilta, ja mukaan toimintaan pääsee niin hoitajana kuin yksityisenomistajanakin.

Zen (T/P)

Kahden erilaisuuksiin hurahtaneen harrastajan yhteinen, kerronnallinen projekti joka keskittyy lähes yhtä poikkeavan pariskunnan värikkääseen tallinpitoon. Tallilla on oma tarinablogi.

Menneitä tapahtumia

» Estevalmennus kisaaville ratsukoille 23.04.15
» Kouluvalmennus kisaaville ratsukoille 28.03.15
» ERJ-tarinakisat 21.12.14
» Kouluvalmennus seuralaisille 22.12.14
» PKK suuret joulunäyttelyt 23.12.14
» Secret Santa &  joulupäivällinen 24.12.14


Ulkoasun pohjakoodaus © M Layouts, muokkaus ja piirrokset © Latu