HäRa
Tallilistaus Jäsenet 

Joulunajan tapahtumat

» ERJ jouluiset tarinakisat 21.12
» Kouluvalmennus Häran jäsenille 22.12
» PKK suuret joulunäyttelyt 23.12
» Joulupäivällinen seuralaisille 24.12
 

Cboxiin voivat kirjoittaa niin jäsenet kuin vierailijatkin. Sana ja keskustelu on vapaata, olkaatten hyvä! 

Hämyisä Joulu 2014

Hämyratsastajien jouluohjelma


Secret Santa & Joulupäivällinen

Secret Santa-arttrade on käytännössä katsoen todella simppeli: jokaiselle osallistuneelle annetaan muiden osallistujien joukosta yksi jolle hänen on piirrettävä joululahjana kuva jostakin lahjansaajan hevosesta. Kukaan ei tiedä kenelle muut piirtävät, joten vasta jouluna salaisuus paljastuu kun lahjat annetaan. Kuvan ei tarvitse olla suuri kulttuuriaarre, jo pienikin piirros riittää, tärkeintä on ilahduttaminen ja joulun hyvä henki! :)

Mikäli tahdot mukaan Secret Santa-tradeen, laita sähköpostia osoitteeseen latu93@hotmail.com ja kerro samalla minkä tallisi hevosista (talleja voi olla useampikin!) tahdot itse vastaanottaa joululahjasi.

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 10.12.2014, jolloin sähköpostitse jaetaan joulupukki — kiltti lapsi-parit. Huomaathan että ilmoittautuminen on sitova ja edes jonkinlainen kuva on tehtävä jotta kaikki osallistuneet saisivat lahjansa!
 
Lahjat jaetaan 24.12.2014 seuran joulupäivällisellä ja paljastuu, kuka onkaan ollut kenenkin secret santa. Päivällisellä jaamme myöskin muita palkintoja ja jaamme tunnustusta seuralaisten kesken, joten seuran sivuja kannattaa seurailla mielenkiinnolla varsinkin joulun aikaan... ;)

Ho ho ho ja ilahduttamisen iloa! :)


Heidiltä Latulle Radiating Red Dutches, Moarilta Heidille Verglas, Latulta Alisav:lle Berrylove. Alisav ei ole joulunaikaan paikalla, mutta hän on kuulemma sopinut  Moarin kanssa sähköpostitse siitä että antaa kuvan kun istumaan ehtii. :)(Moar yllätti upealla pyrografiatyöllä, eipä ole varmasti monella pikseliponilla samalla tekniikalla toteutettua kuvaa!)

Ulkoasun pohjakoodaus © M Layouts, muokkaus ja piirrokset © Latu