Menu


30.11.2013

  • Ulkoasu vaihtui talviteemaan.
  • Olen nyt aivan sekaisin hevosten kanssa, mitkä myyn ja mitkä pidän itselläni? Hevoslistaus on siis edelleen puutteellinen. Mikäli omaa hoitsuasi ei listalta löydy ja tahtoisit sen esim. itsellesi ostaa, niin laita sähköpostia.
  • Kaikkia sivuja ei ole vielä (välttämättä) saatu muutettua oikeaan ulkoasuun, mutta minulla oli niin polte saada julkaistua tämä talvisempi leiska että oli päästävä hoppuilemaan...


Tämä on virtuaalitalli | This is a sim-game stable

Hoitajatoiminta

Latulan jokaiselle hevoselle otetaan hoitaja, myös yksityisille ellei hevosen kohdalla ole erikseen mitään mainittu. Hoitajaksi voi hakea ympäri vuoden jos vain vapaita hoitohevosia on,  mallina kannattaa käyttää hoitajahaussa annettuja ohjeita ja myöskin hoitajahaku-topickiin voi hoitsuhakemuksensa jättää. Topickiin voi kirjoittaa ilman foorumille rekisteröitymistä. Hausta löytyy myös tarkempaa tietoa mitä hoitajana oleminen pitääkään sisällään ja mitä etuja siitä on, joten kannattaa vilkaista.
Klikkaudu tästä hoitajahakuun.
Tällä hetkellä emme ota valitettavasti uusia hoitajia —  keväällä 2014 koittaa jälleen uusi hoitajahaku. :)

Hoitajia kannustetaan puuhaamaan hoitsujensa kanssa erityisten ansiomerkkien avulla. Ansiomerkkien saamiseksi ei ole mitään tiettyjä rajoja, vaan aina kun hoitaja ansaitsee uuden merkin, ilmoitetaan siitä hänelle sekä omassa hoitajaesittelyssään että yksityisviestillä.

Mikäli ansaitset jonkun merkeistä, ethän suoralinkitä sitä vaan tallennat sen omalle kuvapalvelimellesi esim. tinypic:in!
Saavutettavat ansiomerkit merkityksineen.


YKSITYISHEVOSET

Talliin majoitetaan maksimissaan 3 ulkopuolista yksityishevosta kerrallaan. Tällä hetkellä kaikki karsinapaikat ovat valitettavasti täynnä.  Muihin yksityisiin lasketaan Latun projektihevoset, joille ei yleensä oteta hoitajia.

Avoimista yksityispaikoista ilmoitetaan näillä sivuilla sekä erinnäisillä virtuaaliaiheisillä foorumeilla, kuten Hevostalli.netissä sekä Virtuaalifoorumilla.
Ulkoasun koodaus © M Layouts | Muokkaus ja piirrokset © Latu