Alku Orit Tammat Kasvatus M@il
Tämä on virtuaalitalli, this is a sim-game stable.

Tervetuloa närhimäelle!


Närhimäki on pitkän historian läpikäynyt virtuaalitalli, joka on muuttanut niin muotoaan, kokoaan kuin nimeäänkin aikojen saatossa. Aina ollaan kuitenkin Suomessa pysytty ja toivottavasti tulemmekin pysymään, sillä vaikka tallin rotuvalikoima on vaihdellut niin kotoisat suomenhevoset ovat aina kuuluneet mukaan kuvioihin — ja tulevat tulevaisuudessakin kuulumaan, enemmän tai vähemmän.

Närhimäki sijaitsee virtuaalisessa Itä-Suomessa jylhissä metsä- ja järvimaisemissa. Luonto on lähellä ja tärkeässä osassa tallin arkea, ei vähiten pihapiirissä näkyvät lukuisat närhet joista tila itsessäänkin on saanut nimensä.
Talli kulki syksyyn 2015 saakka nimellä Latun Talli, mutta kun ylläpitäjä päätti ihan vain vaihtelunhaluista piruuttaan vaihtaa nimimerkkinsä niin tallin nimikin luonnollisesti vaihtui. Tätä ennen vuoteen 2010 talli tunnettiin Nuuhkun Tallina. Koko kompleksin tarina alkoi jo 2005, eli yli 10 vuotta on jo takana ja lukemattomat määrät edessä... 

Aikojen saatossa ollaan kuljettu niin siittolan, yksityistallin, ratsastuskoulun kuin suurtallinkin tittelillä ja erilaisia hevosia sekä toimintamuotoja on ollut laidasta laitaan. Siksi nytkään ei parane Närhimäkeä mihinkään kastiin laittaa — täällä tehdään sitä mitä huvittaa ja mikä hyvältä tuntuu. Päistä siis pois tiukat pipot ja kukkahatut! 

Talvisin terveisin,
 Pölhö (VRL-01436, HäRa)

Käymisen arvoisia talleja

  • Kuuramaan Hevostalli ("Ihana, sympaattinen maalaistalli jonka tarinat ja tekstit vievät mennessään.")
  • Raitula ("Suloinen suomenhevosia kasvattava maalaistalli.")
  • Zen ("Ylläpitäjän toinen, tarinapainotteinen projekti joka totta kai nyt oli vain pakko mainita.")
  • Wild Horse Ranch ("Jos tältä ranchilta ei jotain löydy niin sitä ei ole olemassa, kasvattajan aarreaitta.")


Muistathan myös nämä?
TÄRKEÄ INFO

Haluatko astuttaa tammasi, tarvitsetko tilausvarsan tai haluatko muusta syystä ottaa yhteyttä? Sähköpostilla se onnistuu nopeasti.

Närhimäki on täysin virtuaalinen talli eikä mitään tapahdu bittiavaruuden ulkopuolella.

Ulkoasun pohjakoodi © M Layouts, Muokkaus ja otsikkokuva © Latu